Popel a pálenka – po premiéře

Máme za sebou premiéru nové hry Popel a pálenka.

Na představení do Vršovického divadla dorazilo 64 diváků, což není moc, ale na druhou stranu jsme rádi i za takovou návštěvnost, jelikož většina lidí už myslí spíš na blížící se vánoce a povinnosti s nimi spojené.

Premiéře samozřejmě předcházelo několik intezivních dní, kdy bylo potřeba dokončit hlavně dekoraci a naučit se v ní hrát. To, že určité (a dost důležité) části dekorace byli k dispozici až na premiéru, bylo pro nás novinkou a ne zrovna vítanou. Bude to pro nás poučení pro příště, že je potřeba začít s přípravou dříve.

Představení probíhalo bez problémů, první zádrhel nastal až při Jarčině monologu, ze kterého se ovšem naprosto bravurně dostala, takže infarktem jsme prošli jen my a možná Bohouš, ale diváci nic nepoznali. Smích bylo slyšet na spoustě míst očekávaných i nečekaných. Na konci jsme sklidili dlouhý potlesk a Jarka za svůj výkon zasloužené ovace.

Poté bylo potřeba co nejdříve sklidit scénu, takže k společnému posezení jsme se dostali až o hodinu pozděli. Nebylo to tentokrát tolik bujaré, ale dobrý pocit ze společné práce nám rozhodně nescházel. Příští rok nás čekají minimálně čtyři reprízy, takže se máme ještě na co těšit.

 

Share

Komentáře jsou zakázány.